O meni

DOVOLI, DA SE TI PREDSTAVIM

Sem Jaka.

Odkar pomnim me zanimajo rešitve, ki olajšajo vsakdanja opravila. Veliko zamisli sem imel, še več sem jih slišal ali prebral od drugih. Pa vendar so si redke izmed teh izborile svoje mesto na prenasičenem trgu. Poglabljati sem se začel v problematiko marketinga, natančneje izbiro pravih besed, ki s svojo enostavnostjo prenesejo sporočilo in dosežejo to, čemur so bile namenjene. Vpisal sem se na študij medijskih komunikacij v Mariboru, saj so mi študijski program zelo uspešno “prodali”. Pričakoval sem drugačno znanje, kot sem ga prejel. Delo dobrega tekstopisca? Morda.

Za pisanje besedil me je kasneje navdušil kolega. Stari prijatelj iz mladostniških let, danes uspešen tekstopisec. Ravno, ko sem končal takratno študentsko delo, me je navdušil za poklic, ki ga opravlja. Ker sem se do tedaj iskal v delih, ki niso bila niti približno predmet moje stroke, me je uporaba magičnih besed namenjenih prepričevanju bralcev prevzela.

Željan znanja in skrivnosti prepričljivega pisanja sem – in to še vedno počnem – prebral vrsto knjig, spletne literature, se pridružil raznim spletnim tečajem in na splošno dojemanje sveta preusmeril skozi tekstopisni filter. Pozoren sem postal na vse oglase, plakate, opise in besedila nasploh ter ugotovil… da večina podjetij resnično potrebuje pisca za svoja prodajna besedila.

Da ne tratim tvojega in svojega časa z življenjskimi zgodbami in, ker vem, da te le-te ne zanimajo, ti bom spodaj navedel nekaj razlogov zakaj sodelovati z mano. Če pa te je zgodba pritegnila in bi želel/a še, sem svoje delo že opravil uspešno. Vendar vedi… zate se še bolj potrudim 😉

Osredotočim se nate in na tvojo znamko

To pravijo vsi, kajne? Jaz mislim resno. Zanima me vse, kar lahko pride v poštev pri tekstih, ki jih zate pripravljam. Vizija podjetja, glas, s katerim komuniciraš z javnostjo, kako želiš biti prikazan/a… vse to uporabim pri nadaljnji pripravi besedil.

Spoštujem dogovorjene roke

Vem kako naporno je končati projekte pravočasno. Vem kako je, ko člani ekipe ne spoštujejo dogovorjenih rokov. Naj te pomirim – če se strinjava glede roka, na tekste ne boš čakal. Besedila dostavim pravočasno, brez izgovorov. Če ne držim svoje besede, ti ponudim popust na končni izdelek.

Pretvorim se v tvoje občinstvo

Kot tvoj tekstopisec prevzamem vlogo tvojih strank. Raziščem njihove potrebe, probleme in želje ter jim v tekstih ponudim rešitve zanje.

Osredotočim se na potrebe ciljne javnosti

Namesto suhoparnega navajanja dejstev in specifikacij ter kako je tvoj produkt “oh in sploh”, se osredotočim na prednosti, ki jih uporaba tvojega izdelka ali storitev nudi potencialnim strankam. Žal slednje zanima zgolj korist, ki jo bodo imeli od tvojega produkta ali storitve.

Za več informacij o storitvah klikni tukaj, ali pa me kar kontaktiraj.