Pogosta vprašanja

Kako izgleda najino sodelovanje?

Najprej mi zaupaš svoje želje in pričakovanja. Po preučitvi ti svetujem in predlagam morebitne spremembe. Ti jih upoštevaš in sprejmeš, ali vztrajaš pri svojem. Upoštevam tvoje napotke, postavim nekaj vprašanj, raziščem trg in primere dobre prakse ter spišem tekst.

Kaj če mi tvoj tekst ne bo všeč?

Najprej bom potočil solzo, potem pa tekst popravil. V ceno so zajeti 3 popravki. Ker je moj cilj spisati tekst tako, da ti bo všeč že prvič, menim, da je to dovolj za razrešitev vseh morebitnih nejasnosti.

Tekste z veseljem popravim, da zadovoljijo tvoja pričakovanja. Od tebe pa pričakujem, da navodil po nepotrebnem ne spreminjaš, saj ne bi rad celotnega besedila trikrat pisal na novo.

Kakšna je cena tvojih storitev?

O ceni sem se razpisal v razdelku “Storitve”. Za dostop klikni tukaj.

Zakaj bi za tistih nekaj besed odštel toliko??

Če se s ceno ne strinjaš, lahko mojo ponudbo mirne vesti zavrneš. Predlagam ti, da najprej namigneš kakšen znesek si sam pripravljen plačat, saj obstaja možnost, da se tvoji želji prilagodim in se za ceno dogovoriva. Prosim le za realne želje.

Pri pripravi besedil gre za kvaliteto napisanega, ne količino. Povprečen obiskovalec je pripravljen tvoji vsebini nameniti 8 sekund zbranosti – sekundo manj kot zlata ribica. Zato je potrebno tekste napisati z manj besedami, ki zažgejo. To zahteva ogromno priprave, researcha in različnih verzij besedil, preden ti dostavim tistih končnih nekaj besed.

Kako lahko komunicirava?

Živim v Mariboru, kjer tudi najraje opravljam sestanke v živo. Dosegljiv sem na e-mail, Facebook, telefon in Skype. Najbolje bo, da me kontaktiraš preko kontaktnega obrazca, za nadaljni način komunikacije pa se dogovoriva naknadno.

 

Če ti kakšnega odgovora nisem ponudil v zgoraj napisanem besedilu, mi piši in z veseljem ti bom odgovoril.