Storitve

Zapolni prostor s Fensi vsebino!

Vključi Fensi Tekst, ki te bo ločil od konkurence in povečal prodajo.


KAKO DOSEŽEVA ZADANE CILJE?

Najprej mi zaupaš svoje želje in pričakovanja. Po preučitvi ti svetujem in predlagam morebitne spremembe. Tvoje zadovoljstvo je prioriteta, zato upoštevam tvoje želje in zahteve. Osredotočim se na potrebe, pričakovanja in probleme ciljne skupine, raziščem obstoječe vsebine ter spišem res fensi tekst, ki prinese rezultate.


KAJ PIŠEM?

Pripavljam tekste za spletne strani, ki ujamejo oko bralca in s tem povišajo možnost prodaje. Pišem vsebine za blog ter predstavitve produktov, storitev ali dogodkov, ki bralce spreminjajo v potrošnike. Oblikujem bralcu prijazne študije primerov.

Kot vsak novodobni tekstopisec pišem privlačna besedila za objave na socialnih omrežjih, ki zadevajo želje in probleme ciljnega občinstva. Pripravim tudi tekste za Facebook ali Instagram oglase.

Vsako podjetje piše svojo zgodbo. Oblikujem zgodbe znamk, ki bralcem približajo uspehe podjetja ter jih poistovetijo z njegovim poslanstvom.

E-mail kampanje in e-novice so še vedno učinkovit način pridobivanja novih strank in informiranja obstoječih. Dober newsletter bralce motivira k nakupu ali kliku na želen call-to-action gumb, vsekakor pa ne zaide v predal neželene e-pošte.

Pišem besedila za brošure in ostale tiskovine.

Potrebuješ tekst, ki ni naveden v zgornjem besedilu? Kontaktiraj me! 😉


ALI SPLOH POTREBUJEŠ TEKSTOPISCA?

Tekste lahko napišeš tudi sam/a!

To sicer drži. Upam pa si trditi, da se ob delu, ki ga opravljaš, nimaš časa poglabljati v detajle prepričljivega pisanja.

Ker se preživljam kot tekstopisec in mi mizico pogrnejo sadovi mojega pisanja, mi je v interesu preučiti vso literaturo ter o stroki pridobiti vso znanje, katerega kasneje apliciram v tekste, ki jih pripravljam zate. Še tako suhoparno vsebino lahko spremenim v navdušujoč tekst.

Poskrbim, da teksti dosežejo zadane cilje in prinesejo rezultate. Naj bodo ti povečanje prodaje ali prepoznavnosti, zadovoljstvo obstoječih ter novih strank oz. kakršen koli (realen, seveda) cilj želiš doseči z mojimi teksti.

Verjamem, da lahko skupaj doseževa znaten napredek od trenutnega stanja.


KOLIKO STANEJO MOJI TEKSTI?

Večno vprašanje. In vedno enak odgovor. Cena tekstopisnih storitev je različna za vsak novi projekt, ki se ga lotim. Da ti lahko podam točno ceno, mi moraš najprej zaupati več informacij o izdelku, ki ga od mene pričakuješ.

Ker je moj cilj spisati res fensi tekst, ki bo izpolnil tvoja pričakovanja, je pred samim začetkom pisanja potreben temeljit research obstoječih primerov in ciljne javnosti. Količina le-tega se od projekta do projekta razlikuje ter vpliva na končno ceno produkta.

 

Če te zanima točna cena za določen produkt, najboljše, da me kontaktiraš.